zondag 1 juli 2012

Drukke A13 gaat 4 weekenden dicht

UTRECHT - De A13 tussen knooppunt Kleinpolderplein en de afslag Delft-Zuid is deze maand en begin augustus vier weekeinden dicht.

Rijkswaterstaat voert er werkzaamheden uit.



Dat maakt Rijkswaterstaat zondag bekend.

De werkzaamheden bestaan onder meer uit herstel aan de betonconstructie en het deels aanbrengen van nieuw asfalt. Ook op de verbindingsweg tussen de A20 en de A13 wordt gewerkt en is dan afgesloten.

De afsluitingen van de snelweg zijn de weekeinden van 13 en tot en met maandagochtend 16 juli, 20 juli tot en met maandagochtend 23 juli, 27 juli t/m 30 juli en 3 augustus t/m 6 augustus. De weg gaat steeds op vrijdagavond om 11 uur dicht tot maandagochtend 5 uur.

Verkeer vanuit Rotterdam en zuidelijker richting Den Haag kan omrijden via de A20 en de A12 of via de N223 door het Westland. Rotterdam The Hague Airport is bereikbaar via de A20 en het lokale wegennet.

Mensen die kiezen voor het openbaar vervoer tijdens de vier weekeinden kunnen een voordelig treinkaartje kopen voor het traject Rotterdam-Den haag vv. Ook biedt de Randstadrail een goedkoop vervoersbewijs aan.


- ANP -

Geen opmerkingen:

Een reactie posten